fredag den 25. oktober 2013

Polar Prinsesse Return From James Bay, Canada


Polar Prinsesse Return From James Bay, Canada
Den sundhedspleje facilitet er omkring Moose Manufacturing enhed Island resulterer i transport problemer i hele varmere tid. Rachel * , vores tutorial, parajumpers jakke pålagde os, når hendes mor var gravid sammen med sin storesøster for varigheden af ​​foråret knække op en helikopter var også i tjenesten. Uden at have lys i helikopteren , før hendes grund dag i 2 måneder blev hun fløjet på klinikken om øen til natten tid og vendte tilbage i løbet af formiddagen . Dette gik to måneder efter hendes grund dag. Hendes søster blev født i løbet af dagen i dit eget hjem . Giver os et andet synspunkt , ikke sandt ?

Tilbage igen til turen op ad floden . Vi havde set et par andre folk ud i deres både på dette tidspunkt , og 1 med en kysten . Tidlige Hudson Bay Company skibe skulle indlæse sand fra " Ships Sand Island" til stabilitet skibet med tilbagevenden ferie til England. Pelsene skal have været for milde.

Vores ride tog omkring en time eller så fra Moosonee før vi ankom ved mundingen af ​​din floden. Efter at have set saltvand James Bay Polar prinsesse begyndte at ændre tæt på . parajumpers udsalg Jeg kunne elske at vide dit gæt til din film titel, så vælg et øjeblik at overveje det. Jeg vil afsløre det hurtigt. Vi har været nu ledes til Moose Island Manufacturing enhed

Endnu en mere enkel kendsgerning om foråret bryde op . Husk jeg sagde floden havde 4 tæer af is i vinterhalvåret . Bredden på floden skal være i det mindste en halv mil på destinationer. 1 kanal var syntetisk med en bredde på 50 tæer . Gennem foråret delt op isen eroderer bankvirksomhed med floden trække snavs og træer med det. Over de mange år de halvtreds tæer er udvidet til over 200 ft !

Den film er begyndte. Det havde været en landsdækkende dokumentar ( sorry) med hensyn til Cree opbygge deres tumble og foråret SØGER besøg. Små lige nu mister deres leder kompetencer og information . Denne fortælling var omkring en hyld , hans kone samt deres kære , som de underviser voksen børn og børnebørn , hvordan du kan jage . Et yderligere problem, " Hvad man forestille de søger ? " Dette er helt sikkert elg stat med elge, sort bjørn, ræve og ulve kunne muligvis være deres bytte .. Deres mål er den canadiske Goose ! Sure, som ganske få som har migreret til stater , nogle nu høstes med de måltider, de tilbyder. Vi så, hvordan de plukket og kogte gåsen , der giver ny til hensigt at erhverve din gås kogt ! Det var absolut en fascinerende dokumentar.

Denne tidlige morgen ved morgenmad , meddelte en af ​​flere partnere os om opholder udspurgt for at deltage i et ægteskab, hvor festen integreret femten gæs øjeblikket ristet . Overvej nogen inde i stater eller noget større by for eksempel spørgende en lejer til at vende tilbage til nogle område bryllup ceremoni. Jeg forstår det havde været fascinerende at besøge sammen med de lokale borgere, og også at observere gæs bliver kogt. Frokost blev serveret , en skinkesandwich med gulerødder på det aspekt . Stadig om floden blev vi serveret en kage, der har et ahornblad trukket på den til Canada arbejdsdag. Jeg holdt forsøger at få Rachel * at synge " Oh Canada ", den landsdækkende hymne . Oh pænt. Det oplevede været en stor tur op og vi nærmer øen. Jeg vil beskrive , at udflugt på en anden stilling .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar